Garancia

Minőségi bútorasztalos munka garanciával

A magas minőség jellemzi leginkább a munkám. Rendelje tőlem egyedi bútorát és egy életre szóló bútort kap.

Munkáimra természetesen garanciát vállalok.

Garancia

Hál' Istennek pályafutásom alatt igen kevés, szinte elhanyagolható reklamációt kaptam ami asztalos kivitelezési hibából fakadt volna. A 22 éves munkásságom alatt, tényleg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor hívtak vissza garanciális javításra.

Volt egyszer egy eset ahová azért hívtak vissza, mert az egyik savmart üvegen egy addig észre nem vett szivárvány színű foltot fedeztek fel. Csak bizonyos szögből lehetett ezt látni, de mégis megkértek rá,hogy ha lehet akkor cseréljem ki az üveget. Az üveggyártó cég nem ismerte be ,hogy az egy selejtes gyártmányú üveg lenne, ezért újat kellett gyártatnom velük önköltségen, mivel én tartozom garanciával a saját ügyfelem felé.

Előfordult régebben egy olyan eset, hogy egy szekrénysor ajtajait kellett újra beállítanom, mert hiába állítottam be üres állapotában, miután telepakolták akkora súlyt kapott, hogy az elmozdult a helyéről. Ezt mindig elmondom a megrendelőimnek, miután befejeztem a munkát, hogy "előfordulhat", pláne olyan eseteknél, ahol az új laminált parketta alatt nincs rendes aljzatkiegyenlítés és a súlytól a szekrény még tud lefelé mozdulni. Ilyenkor visszamegyek és természetesen ingyen, újból beállítom az ajtólapokat.