Mennyiért dolgozom?

Egyedi bútor készítése kedvező áron

Önnek az minőség mellett az ár is fontos? Néhány elkészült munkán keresztül megmutatom, hogy mit, mennyiért csináltam. Természetesen az egyedi bútorhoz mindig egyedi árajánlatot adok.

Mennyiért dolgozom?

Az, hogy mennyiért készítek el egy bútort, legyen az egy szekrénysor, konyhabútor vagy beépített szekrény nagyon relatív kérdés.

Egyedi tervezésű és kivitelezésű bútoroknál nincsenek szabott árak, mint egy bútoráruházban. Nagyon sok megrendelőm a lehető legolcsóbban szeretné "megúszni" lakása vagy helyisége bebútorozását. Pedig a minőségnek és a tartósságnak sajnos ára van, ezzel úgy gondolom mindenki egyetért. Ezt belátjuk a műszaki cikkeknél, ruházatnál, élelmiszer vásárlásakor. Miért pont a bútorunk elkészítésén szeretnénk spórolni, ami egy életre kell,hogy szóljon? Minél többet áldoz rá az ember, annál magasabb kategóriájú és minőségű bútort kaphat.

A tapasztalatom az, hogy ha kiváló minőségű anyagok felhasználásával dolgozom, legyen az bármilyen szerelvény (kivetőpánt,fiókcsúszó,tolóajtó vasalat, stb.) ,akkor bátran garanciát vállalhatok minden munkámra.

Éppen ezért egy bútor árának kiszámolásakor ilyen anyagok felhasználását veszem alapul.

Kérjen tőlem árajánlatot bútorára! A felmérés ingyenes.

Íme néhány korábbi munkám viszonyítás képpen, melyiket, mennyiért csináltam: